Nyheder

Lukket for vandet 23/11

Der er i forbindelse med renovering af vandmålere m.v. konstateret et brud på vores hovedmåler og dermed også hovedvandforsyningen.

Derfor er vandet for hele afdelingen lukket indtil videre. Vi kan desværre ikke sige noget om hvor lang tid det vil tage – alt fra et par timer og til et par dage….. Beklager.

/Bestyrelsen

Brønd udskiftning

Der er desværre sygdom hos grave-entreprenør, som skulle have været i gang i dag (22/11) så de kommer ikke til at starte op i dag. De forventes at starte onsdag i stedet…..

Blot til orientering på bestyrelsens vegne /Kirsten Hornbæk – formand

VANDaflæsning 2022

HUSK at i morgen d. 7. november 2022 er sidste frist for at aflevere sin vandaflæsning !! aflever tal via hjemmeside, mail eller i postkassen – det er dit ansvar at den er aflæst og afleveret på et af disse muligheder. f. bestyrelsen Kirsten Hornbæk

Husk at der er ny pris fra i år hvis bestyrelsen skal ud og aflæse !!!

PETANQUE hygge

Brian og Michael har taget initiativ til at starte op med petanque-hygge fra på fredag d. 22/7 kl. 15.00 – og forhåbentlig hver fredag….

Tanken er at mødes hver fredag kl. 15 ved banerne og hygge med petanque, egne medbragte drikkevarer og ikke mindst hinanden.

se i øvrigt opslag på vores info-skabe…..

Tak for initiativet / Bestyrelsen

PLIGT-arbejde d. 3. juli 2022 kl. 9:00

Var du ikke med på forårets pligt-arbejde, er der nu endnu en chance for at fremmøde ud over den tidligere informerede dato 20/8-2022.

Vi har i bestyrelsen valgt at have endnu en dag, da en del af opgaverne fra vores første dag ikke blev udført, og da en del allerede nu trænger til en kærlig hånd.

/Bestyrelsen

Døde duer

søndag d. 1. maj 2022 vil Alex sørge for at der er “Døde duer” ved Foreningshuset i tidsrummet mellem kl. 12 – 13.

Støt op om initiativet…. /bestyrelsen