Betaling

Axolex ApS er i færd med at udarbejde et foreningsprogram til Brøndby Haveby, inklusiv et nyt betalingssystem. Betaling for denne sæson vil ske ved at medlemmerne får tilsendt en mail fra foreningens mail adresse, med et link til en tilmeldingsside hvor medlemmet kan tilmelde sig automatisk opkrævning. Hvert medlem får tilsendt sit eget unikke tilmeldingslink.

For at tilmelde sig abonnementet, skal medlemmet først acceptere Privatlivspolitik og Handelsbetingelser. Herefter aktiveres tilmeldingsknappen.

Ved tryk på tilmeldingsknappen omdirigeres medlemmet til en Scanpay formular hvor kortdata kan indtastes og gemmes sikkert. Foreningen får ikke adgang til medlemmernes kortdata, som gemmes hos Scanpay.

Efter at medlemmet har indtastet og godkendt kortdata, dirigeres medlemmet tilbage til tilmeldingssiden, som nu indeholder knapper til at opdatere kortoplysninger og afbryde abonnementet.

Medlemmet kan fremover anvende dette link til at opdatere deres abonnementsoplysninger.

Såfremt det bliver nødvendigt at opkræve individuel betaling fra et medlem, vil der blive udsendt en mail med et link til en opkrævning.

For at aktivere betalingsknappen skal du klikke på Privatlivspolitik og Handelsbetingelser og sætte flueben i boksen for at acceptere disse:

Ved tryk på betalingsknappen vil du blive omdirigeret til en Scanpay betalingsformular hvor kortoplysninger kan indtastes sikkert.

Når betalingen er gennemført, vil du blive dirigeret tilbage til betalingssiden, hvor der nu er mulighed for at udskrive en kvittering for betalingen.